Be bold, be brave !

Sharing the fun!

GratisBen je niet bang om zelf in het diepe te duiken? De website-versie First Time Out deel ik graag met je! Mocht je er zelf niet uitkomen dan kun je alsnog mijn hulp inschakelen.

  • Gratis
  • Snel online
  • Geschikt voor zowel mobiel als desktop

Klinkt allemaal leuk, maar hoe ziet het er dan uit?

Ik heb enkele voorbeelden gemaakt. Je vindt ze: op deze pagina. Kleurtjes, lettertypes, plaatjes, teksten en logo’s, je kunt ze naar wens vervangen.

Toont het ook op mobiel en tablet?

De pagina is zo gemaakt dat het zowel op tablet, mobiel als desktop toont. Inclusief menu.

Waar kan ik de bestanden downloaden?

Dat kan hier als zip-bestand. Je kunt ze vervolgens uitpakken op je computer.

Hoe bewerk ik de bestanden?

Dat kan met al met een eenvoudige editor als Notepad/Kladblok in Windows of Texteditor/Teksteditor in Mac OS. Je kunt eventueel een programma als Notepad++, CoffeeCup Free Editor of Sublime Text gebruiken.

Maar wacht eens even… hoe krijg ik ‘m online?

Ik ga er even vanuit dat je zelf een domeinnaam en hostingpakket hebt geregeld. De vraag hoe je bestanden uploadt kun je het beste neerleggen bij je hostingprovider. Vaak kun je de pagina via hun beheersysteem uploaden. Of via een ftp-programma als FileZilla, WinSCP of Cyberduck.

@#%$#$*…!!

Ik heb geprobeerd om er zelf mee te stoeien, maar ik kom er toch niet uit… Wil je helpen?

Zeker! Als jij je tekst, foto’s, logo, desgewenste links naar sociale media aanlevert, dan maak ik de pagina in orde. Ik reken hiervoor een bedrag van 70 euro exclusief btw (bedenk: dat bedrag is zonder domeinnaam en hosting). Er even vanuit gaande dat je verder niets speciaals wenst. What you see is what you get. Op de plaatjes, teksten en kleuren na dan…

Stuur een mail!